Put do uspjeha je uvijek u izgradnji.

Od 2007. godine aktivni smo na tržištu, uvijek s jasnim ciljem i vizijom; pošteno i kvalitetno raditi i graditi na dobrobit svih zainteresiranih. Tvrtka za graditeljstvo i tehničke usluge osnovana kao trgovačko društvo sa sjedištem u Podvožiću, Duga Resa i s uredom u Karlovcu na adresi Luščić 6 c.

Takav razvoj pratili su i napori da se stvori efikasna organizacijska struktura tvrtke, sposobna realizirati ugovorene poslove, ali i stalno se prilagođavati dinamici i potrebama građevinskog tržišta. Nit vodilja kod toga bila je: uz jasnu poslovnu viziju i strategiju – želja za afirmacijom prepoznatljive tradicije u graditeljstvu – poštivanje ugovorenih rokova, kvalitetno izvedeni radovi i konkurentne cijene.

Na tim temeljima u prvih nekoliko godina poslovanja SA Bišćan je stvorio dobro organiziranu građevinsku operativu s 110 stručno osposobljenih i vrlo mobilnih zaposlenika, što je činilo osnovu operative, ali i financijske stabilnosti tvrtke. Prepoznati smo i od struke kao kvalitetan izvođač radova.Imamo i kvalitetnu bazu podizvođača koji nas zbog našeg odgovornog pristupa na objektima prate te surađuju s nama na bazi pravih poslovnih partnera. Zbog kvalitetnog izvođenja u roku širimo naš krug djelovanja iz naše regije i u druge županije diljem Hrvatske.

Povjerenje je samo jedna od stvari koje dobro gradimo.