Put do uspjeha je uvijek u izgradnji.

Od 2007. godine aktivni smo na tržištu, uvijek s jasnim ciljem i vizijom; pošteno i kvalitetno raditi i graditi na dobrobit svih zainteresiranih. Tvrtka za graditeljstvo i tehničke usluge osnovana kao trgovačko društvo sa sjedištem u Podvožiću, Duga Resa i s uredom u Karlovcu na adresi Luščić 8 b.

Takav razvoj pratili su i napori da se stvori efikasna organizacijska struktura tvrtke, sposobna realizirati ugovorene poslove, ali i stalno se prilagođavati dinamici i potrebama građevinskog tržišta. Nit vodilja kod toga bila je: uz jasnu poslovnu viziju i strategiju – želja za afirmacijom prepoznatljive tradicije u graditeljstvu – poštivanje ugovorenih rokova, kvalitetno izvedeni radovi i konkurentne cijene.

Na tim temeljima u prvih nekoliko godina poslovanja SA Bišćan je stvorio dobro organiziranu građevinsku operativu s 110 stručno osposobljenih i vrlo mobilnih zaposlenika, što je činilo osnovu operative, ali i financijske stabilnosti tvrtke. Prepoznati smo i od struke kao kvalitetan izvođač radova.Imamo i kvalitetnu bazu podizvođača koji nas zbog našeg odgovornog pristupa na objektima prate te surađuju s nama na bazi pravih poslovnih partnera. Zbog kvalitetnog izvođenja u roku širimo naš krug djelovanja iz naše regije i u druge županije diljem Hrvatske.

Povjerenje je samo jedna od stvari koje dobro gradimo.

Naše lokacije

Sjedište

Podvožić 16, 47250 Duga Resa

Ured građevinske tvrtke

Luščić 6, 47000 Karlovac

Ured Bišćan Transporta

Luščić 8a, 47000 Karlovac

Ured Knjigovodstva Bišćan

Podvožić 16, 47250 Duga Resa